DOEL


Voor de klassieker eigenaar die meer uit zijn auto hobby wil halen dan alleen poetsen     en rijden is CLASSIC CARe opgezet.                                                                                      Met als doel het voorkomen van problemen door de eigenaar advies en begeleiding te bieden bij de planning en uitvoering van de restauratie.   

Op deze manier houdt u als eigenaar zelf zoveel mogelijk de regie in handen zonder teveel afhankelijk te worden van wat een restauratiebedrijf voorstelt met alle (financiële) gevolgen van dien.

Kortom: kennis overdragen en het betaalbaar houden van autorestauraties is het doel van CLASSIC CARe.


Meestal is een eigen auto restaureren een "once in a lifetime" ervaring.

Vaak begint men vol enthousiasme met de demontage en worden daarbij al dure vergissingen gemaakt.

Slechte reproductie onderdelen of ontevredenheid over uitbesteed werk kan het plezier     in de restauratie laten afnemen en zelfs het stoppen van uw hobby betekenen.

Als één van bovenstaande redenen voor u betekent dat de restauratie van uw auto op   een laag pitje staat dan helpt CLASSIC CARe u graag om met plezier en voldoening de restauratie te voltooien.

Een goede voorbereiding, planning en begeleiding kan schade vaak voorkomen.

Bij een gestructureerde demontage volgens ons systeem is al in een vroeg stadium duidelijk bij welke onderdelen de prioriteit gelegd moet worden.

Daarom geven wij graag onze ruime ervaring door om van uw eigen restauratie een succes te maken.

Uw hobby moet vooral leuk blijven en geen stressvolle onderneming worden!                                                                                                                                                                                                                                                                             


Wanneer u voor het eerst een auto gaat restaureren bedenk dan dat er eigenlijk geen             weg terug is als met de demontage begonnen is. Professionele begeleiding is hierbij onmisbaar. Houd er in ieder geval rekening mee dat een uitgebreide restauratie de 1000 werkuren ruimschoots zal overschrijden.     

Wellicht heeft u de auto al lang en zit er veel “emotionele” waarde aan. Dan wilt u deze natuurlijk zo origineel mogelijk houden tijdens de restauratie met behoud van de specifieke kenmerken. Ook voor de niet zo ervaren sleutelaar is het mogelijk om met onze begeleiding een betaalbare restauratie uit te voeren.               

Wat uw restauratie wens ook is: in alle gevallen kan CLASSIC CARe u van dienst zijn.06 40045201 Werkplaats


06 54747213 In & verkoop